fbpx

Wombat & Co. Wallaby bærejakke 2.0, mørkeblå

DKK 1.399,00 inkl. moms

Pæn bærejakke fra Wombat & Co. der er fleksibel uden at afsløre sig selv som multifunktionel. Wombat & Co. Wallaby bærejakke kan bruges fra graviditeten, gennem de første år af din babys liv og videre frem. Den er åndbar, vind- og vandafvisende.

Leveringstid: 2-7 hverdage

Ryd
Varenummer (SKU): WA-NVY Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Wombat & Co. Wallaby 2.0 er en alsidig komfortabel bærejakke som kan bruges allerede fra graviditeten. Denne holdbare bærejakke er varm, vind og vandafvisende. Wombat & Co. Wallaby bærejakke har et for af imiteret fårepels. Både hætten og pelskraven er aftagelig og kan bruges efter behov. Der er diagonale frontlommer samt små inderlommer.

Der medfølger en indsats til lynlåsen så jakken kan varme den gravide krop og når barnet er født kan du dele varmen med din baby i jakken. Indsatsen kan således justeres i bredden med elastiske trækstrækninger i både top og bund, og indsatsen kan nemt flyttes mellem front og ryg. Der gemmer sig nemlig en skjult lynlås på bærejakkens ryg, som også gør det muligt at bære din baby på ryggen. Alt i alt en klassisk jakke hvor det justerbare taljebånd kan fremhæve din figur, så du kan også bruge den alene, selvom du hverken er gravid eller bærer et barn. Wombat& Co. Wallaby Bærejakke er kompatibel med alle bæreredskaber.

Denne frakke er normal eller lille i størrelsen. Hvis du er i tvivl, så gå en størrelse op.

S-34/36 (UK 8/10)

M- 38/40 (UK 12/14)

L- 42/44 (UK 16/18)

XL- 44/46 (UK 18/20)

NB! 2-7 hverdages leveringstid.

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,