fbpx
Vælg en side

Ammehalskæde Charcoal Keepsake January Moon

DKK 299,00 inkl. moms

Ammehalskæden Charcoal Keepsake leverer et design af ubesværet elegance. Charcoal Keepsake har dramatiske former i dæmpet onyx og er stærk nok til at klare daglig brug.

På lager

Beskrivelse

Ammehalskæde Charcoal Keepsake January Moon er børnevenlig, giftfri og lavet med komponenter, der er blevet sikkerhedstestet til tænder og sensorisk brug. Charcoal Keepsake er håndlavet med førsteklasses materialer.

  • 81 cm lang
  • Premium-materialer inkluderer: 100% giftfri silikone, japansk reb og 24K guld.
  • Eksklusiv januar Moon sikkerhedsafbryderlås for at fremme sikker brug
  • Rengøres let med sæbe og vand

Alle materialer i ammehalskæde Charcoal Keepsake er gennemgået uafhængig tredjeparts sikkerhedstest og overholder standarderne ASTM, CE, CPSIA, EN-71, F963-II og Prop 65. De er fri for skadelige stoffer, herunder bly, cadmium, BPA, PVC og phthalater.

January Moon har bestået mekaniske og kemiske test i USA, Europa og Canada, hvilket gør dem til en af ​​de få virksomheder, der overgår internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder i deres felt.

Deres sikkerhedstestede perler er giftfri 100% silikone og er fri for BPA, PVC, cadmium, bly og ftalater.

Alt reb bruger certificerede blyfri farvestoffer, der opfylder alle CPSIA-krav.

Se anbefalede rengøring her:

 

Alle januar Moon-produkter er designet til ansvarlig brug af enkeltpersoner over tre år. Forældreopsyn kræves ALTID, når babyer, små børn eller personer med særlige behov nyder produkterne.