fbpx

WORKSHOPS – alle workshops er desværre udskudt på ubestemt tid

Pga. Covid-19 er workshops desværre udskudt på ubestemt tid. Vi afholder stadig konsultationer og bæretjek. Har du selv samlet en gruppe på mere end 2 personer til en konsultation, så send mig en mail på maria@baerebarn.dk og så finder vi en løsning.

på mere På workshops i Bærebarn får du muligheden for at øve dig på at bære dit barn. Herunder kan du vælge hvilket redskab du gerne vil lære at bruge alt efter hvad dit behov er. Du får introduktioner til at få en god start så du kan bære dit barn godt og sikkert. Ligesom alle andre redskaber kræver det øvelse for at blive rutineret. Men man er altid velkommen efterfølgende til at spørge til de ting vi har gennemgået. Alle workshops bliver afholdt af Maria Capion som er certificeret bærevejleder. 

Det er muligt at komme ind et kvarter før og vi starter workshoppen på klokkeslaget. Der er både mulighed for at låne el-kedel og puslebord, og du må til enhver til dække dit barns og dit eget behov. Tilmeldingen er bindende. Skulle workshoppen mangle deltagere eller skulle underviseren blive forhindret, tilbydes du at komme til en tilsvarende workshop indenfor 2 måneder.

Savner du en workshop eller har du spørgsmål så send en mail på maria@baerebarn.dk

Hvis din økonomi afholder dig fra at booke en plads på en workshop så send mig en mail, så ser vi om vi kan finde noget andet at bytte med.