fbpx

ELK market metal, Stride kæde

DKK 649,00 inkl. moms

Stride er ekstra lang kæde fra ELK market metal. Stride varieres i længden via kæden hasper og små ringe. Den er holdbar nok til at klare dit barns nulren.

Ikke på lager

Beskrivelse

Stride er det lange skridt fra ELK market metal. Det er en kæde i Sterling sølv der måler cirka 100 cm fra hasp til hasp. Den er lavet af 4 forskellige sektioner med håndlavede argentium ringe – two mindre ringe samt 1 stor i den samlede kædes midte. Størstedelen af kæden er en mediumsvægts Belcher kæde. Det er en fleksibel kæde der er stærk og ser stadig godt ud når kæden ligger dobbelt. Sektionen der er forbundet med den større ring har en større luftigere kæde som hasper kan tilknyttes.

Stride kan bruges på mange måder. I sin fulde længde med den store ring som vedhæng. Med ringen i nakken og hasperne haspet på et vedhæng eller med kæden igennem et vedhæng med haspet på kæden længere oppe.

Da Stride er meget justerbar er det nemt at finde en længde der passer. Længden kan varieres fra de fulde 100 cm til 80 cm 60 cm med en eller begge hasper igennem vedhænget. Hvis du hasper begge hasper fast til den store ring måler kæden 50 cm.

Vær opmærksom på at der kan være små variationer kæderne i mellem og vedhængets størrelse vil have indflydelse på den samlede længde af halskæden. Hver kæde er unik og håndlavet.

Vedhængene Drop, Sphere, Crystal, Leaf og Mountain fra ELK market metal sælges seperat.

Hop fra de svenske skove

ELK market metal er en ‘one woman business’ næret af Lotta H. Löthgren. Smykkerne er håndlavet af Lotta i de svenske skove. De er formgivet med inspiration fra både hendes virke som bibliotekar og forælder. Igennem sit kendskab til at bære sine børn mødte hun idéen om ‘mama metal’ som er smykker der er holdbare til at børn kan lege med dem. Kæderne har hasper i begge ender som gør det muligt at variere længden og udtrykket på kæden sammen med de forskellige vedhæng. Formgivningen og navngivningen af hvert smykke vil afsløre kær viden fra bøgerne hun omgiver sig med udenfor smykkeværkstedet.

Du behøver ikke bære dine børn for at bruge ELK market metal smykkerne, men hvis du gør vil de holde hele din tid med småbørn og forblive et minde herom til fremtidig brug.

Få inspiration her til hvordan du kan variere kæderne og vedhæng fra ELK market metal.