fbpx
Vælg en side

ManyMonths Natural Woollies Elefanthue

DKK 199,00 inkl. moms

ManyMonths Natural Woollies Elefanthue er lavet i 100% mulesingfri merinould. Farvet med miljøvenlig farve og er ikke super-wash behandlet.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

ManyMonths Natural Woollies Elefanthue beskytter hoved, nakke, bryst og barnets øvre ryg, og er derfor særlig god når man bærer. Beskyttelse af brystet er også især vigtig for babyer, der får nye tænder og savler. Og ingen tørklæde eller høj krave er nødvendig! Hvad gør denne elefanthue så populær? Den forbliver på plads.

Elefanthuen er behagelig til lur, da elastikken i nakken er helt dækket af uld og alle sømme er flade. Den er virkelig elastisk og rummer forskellige hovedformer meget godt. ManyMonths Natural Woollies Elefanthue har en perfekt pasform og næsten umuligt for børn at tage af og smide væk. Ingen stropper eller fastgørelseselementer, der kan sidde fast. Prøv den også under cyklehjelmen.

ManyMonths Natural Woollies Elefanthue er perfekt i mildt vejr og fantastisk til lag-på-lag, når det er rigtig koldt og frysende.

Superfin merinokvalitet, der ikke klør eller kildrer. Perfekt til hver sæson, unik på den måde, den kan rumme svingende temperaturer og miljøændringer, hvilket holder kropstemperaturen mere ensartet. Da uld er naturligt antibakterielt, behøver det ikke at vaskes så ofte som andre beklædningsgenstande, bare luftning er nok – meget praktisk!

Tåler vask ved 30°c, men bør ikke vaskes ofte. Foretrækker håndvask. Bruger du maskinen, så vælg lav centrifuge.

Yderligere information

Farve

Festive Orange, Foggy Black, Garden Moss Green, Jewel Blue, Majestic Plum, Ocean Wave, Precious Coral, Raspberry Red, Rooibos Red, Toasted Coconut

Størrelse

,