fbpx

Mamalila Dublin khaki bæreregnfrakke

DKK 1.849,00 inkl. moms

Bær dit barn på maven eller ryggen – eller brug jakken uden barn ved at lyne babyindsatsen af.

Mamalila Dublin khaki bæreregnfrakke er en regnfrakke der klarer både regn og vind i grøn.

Leveringstid: 2-7 hverdage

Ryd

Beskrivelse

I dag skinner solen, i morgen kan det regne og i dagen efter… hvem ved! Hvis du til enhver tid vil ud med din baby i bæreselen, er Mamalila Dublin khaki bæreregnfrakke lige noget for dig. Dens moderne look, lavet af mat, men satinagtig genbrugspolyester, giver den et afslappet look, og takket være dens lethed kan du nemt putte den i tasken, når du vil have den med… for en sikkerheds skyld. Som alle andre mamalila jakker er den også fantastisk velegnet til graviditet og solo. Derfor: ideel til forår, sommer og efterår – og til begyndelsen af ​​dit forældreskab.

Du kan kombinere Mamalila Dublin khaki bæreregnfrakke med alle typer bæreseler eller vikler. Mamalilas smarte babyindsats der kan lynes på foran eller i den skjulte lynlås i ryggen, gør det mulig at bruge jakken præcis som du ønsker.

Urban regnfrakke i afslappet stil. Justerbar talje og to udvendige lommer med flap. Tapede sømme i skulderområdet samt åndbar. Velsiddende hætte. Babyindsats kan foldes ud i trin for at give regnbeskyttelse til babyen høj. Den justerbare baby-hætte giver beskyttelse mod træk og regn, og kan også fungere som babyhovedstøtte til sovende børn. Let at opbevare. Praktiske 2-vejs lynlås for mere bevægelsesfrihed og justerbare manchetter.

Materiale

  • Yderstof er 100% polyester fremstillet af genbrugte PET-flasker + PU-membran (PTFE-fri)
  • 10.000 mm vandsøjletryk
  • Forring er 100% økologisk bomuld (OCS100)
  • Ærmer: 100% genanvendt polyester
  • Vandtæt FC fri (Bionic Finish Eco)

Vedligeholdelse

  • kan maskinvaskes ved 40 grader. Brug ikke skyllemiddel!
  • kan tumbles på lav til medium temperatur eller stryges på laveste niveau for at opfriske de vandafvisende kvaliteter af overfladebehandlingen.
  • Mamalila anbefaler at jakken imprægneres efter behov med et FC-fri produkt eksempelvis fra Nikwax

Størrelsesguide
XS
Bryst: 87-92cm, talje 78-81cm, hofte 91-99cm
S
Bryst: 93-98cm, talje 82-89cm, hofte 100-108cm
M
Bryst: 99-104cm, talje 90-97cm, hofte 109-116cm
L
Bryst: 105-110cm, talje 98-105cm, hofte 117-124cm
XL
Bryst: 111-115cm, talje 106-113cm, hofte 125-131cm
XXL
Bryst: 116-120cm, talje 114-121cm, hofte 132-139cm

 

Få hjælp og vejledning til Mamalila Dublin khaki bæreregnfrakke

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra 2-8 uger alt efter om varen er på lager hos producenten.

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,