fbpx
Vælg en side

Je Porte Mon Bébé Original strækvikle, råhvid med sort lomme

DKK 599,00 inkl. moms

Je Porte Mon Bébé Original strækvikle kan bruges fra nyfødt og frem til 14kg.

Strækviklen er råhvid med sort lomme, og er i 95% bomuld og 5% elastan i Oeko-Tex100 kvalitet.

Strækviklen er 4,90 x 0,70 meter og passer alle størrelser.

Ikke på lager

Beskrivelse

Je Porte Mon Bébé Original strækvikle kan bruges fra fødsel; 3,5kg til ca. 14kg. Strækviklen er en dejlig måde at bære et lille eller nyfødt barn. barnet er tæt på og kan høre hjerteslag og mærke bevægelserne hos den som bære – nærmest som den trygge tid inde i maven.

Med strækviklen kan du bære med respekt for din babys fysiologiske udvikling. Du tager viklen på uden barn og når du først har den på, behøver du ikke at binde viklen op igen, hvis du f.eks. skal skifte ble. Behold blot viklen på, og den er klar til brug igen.

Je Porte Mon Bébé Original strækvikle kan bære barnet på front, hofte eller ryggen alt efter alder og situation. Derudover er der mulighed for at bruge viklen til at understøtte mens du ammer eller giver flaske. Strækviklen svøber sig omkring dig og din baby, og kan understøtte forskellige positioner af barnet.

Je Porte Mon Bébé Original strækvikle er bredere og mere kraftig end mange andre strækvikler. Man kan binde den på den almindelige strækvikle måde, med barnet mave mod mave med den som bære, også kaldet: Pocket Wrap Cross Carry (pwcc)– Je Porte Mon Bébe kalder den ‘The Main Knot’. Med Je Porte Mon Bébé Original kan man også binde alverdens andre måder at binde strækviklen, samt udforske måder at binde på som mange traditionelt ville bruge til fastvævede vikler.

Je Porte Mon Bébé er en af de førende kræfter inden for forskning omkring bæring af børn og ergonomi. Det er muligt at finde udførligt undervisningsmateriale og gode videoer via Je Porte Mon Bébés website. Der medfølger en brugsvejledning til Je Porte Mon Bébé Original strækviklen.

Strækvikler kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader, undgå at tørretumbler strækvikler da det slider meget på stoffet.