fbpx

Ergobaby Embrace Blush Pink

DKK 699,00 inkl. moms

Ergobaby Embrace Blush Pink smyr sig om dig og din baby. Den bløde bæresele er simpel at bruge og giver dig nærhed med dit nyfødte barn.

 

På lager

Varenummer (SKU): BCEMAPIN Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ergobaby Embrace Blush Pink passer fra 3,2 kg og helt om til 11,3 kg. Den simple bæresele er lavet i samme bløde elastiske stof som strækviklerne, der giver dig nærhed med dit barn og hænderne fri. Letvægtsbæresele i blødt Oeko-Tex Standard 100% certificeret stof. Når den ikke er i brug kan den rulles sammen og fylder minimalt i tasken.

Du kan bære foran på maven og på hoften. Barnet kan også bæres fremadvendt. Barnet skal være vågent når det bæres i en fremadvendt position og have fuldt hovedkontrol. Ergobaby Embrace Blush PInk kan justeres, så den altid understøtter en god ergonomi for dit barn, hvor barnet har en let rundet ryg og knæerne højere end rumpen.

Ergobaby Embrace Blush Pink smyr sig om jer

Kan bruges til en nyfødt uden ekstra indsatser. Øverst i bæreselens panel er en indbygget nakkestøtte til nyfødte. Skulderstropperne krydses på din ryg. De kan bredes ud og fordeler vægten godt.

Bæreselen kan vaskes i vaskemaskinen. Vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose på lave omdrejninger.

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et tip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du bruger Ergobaby Embrace med et nyfødt barn: