fbpx

ELK market metal, Drop vedhæng

DKK 389,00 inkl. moms

Drop et vedhæng med 3 dråber der er forbundet og som kan bruges sammen med alle kæderne fra ELK market metal. Drop er holdbart til at klare dit barns leg.

På lager

Beskrivelse

Drop kan bruges som vedhæng til kæderne Stride eller Hop fra ELK market metal. Drop er formen af krystaller, bivoks, snefnug eller skildpaddernes skjold. Vedhænget består af 3 dråber i 3 størrelser. De 2 yderste forbundet af det mindste i midten. Hver dråbe har en rå struktur i overfladen fra hammeren. Drop måler cirka 6 cm og kan variere en smule i form og udtryk. Hvert smykke er unikt og håndlavet.

De eventyrlige vedhæng er lavet i 100% Argentium sølv. Det er genbrugssølv hvor selve procentdelen af ren sølv er større end sterling sølv og vedhængene vil derfor holde sin glans i længere tid.

Drop fra de svenske skove

ELK market metal er en ‘one woman business’ næret af Lotta H. Löthgren. Smykkerne er håndlavet af Lotta i de svenske skove. De er formgivet med inspiration fra både hendes virke som bibliotekar og forælder. Igennem sit kendskab til at bære sine børn mødte hun idéen om ‘mama metal’ som er smykker der er holdbare til at børn kan lege med dem. Kæderne har hasper i begge ender som gør det muligt at variere længden og udtrykket på kæden sammen med de forskellige vedhæng. Formgivningen og navngivningen af hvert smykke vil afsløre kær viden fra bøgerne hun omgiver sig med udenfor smykkeværkstedet.

Du behøver ikke bære dine børn for at bruge ELK market metal smykkerne, men hvis du gør vil de holde hele din tid med småbørn og forblive et minde herom til fremtidig brug.

Få inspiration her til hvordan du kan variere kæderne og vedhæng fra ELK market metal.