fbpx

ELK market metal, Connect vedhæng

DKK 220,00 inkl. moms

Connect tillader endnu flere kombinationer af smykkerne fra ELK market metal. Den kan også bruges som enestående vedhæng.

Ikke på lager

Beskrivelse

Connect kan bruges til at kombinere flere vedhæng eller kæder. Med denne kan du opleve endnu flere muligheder med ELK market metal. Connect kan også bruges som vedhæng til kæderne Stride eller Hop. Eller den kan udgøre et armbånd sammen med den mindste kæde Step. Vedhænget består af en rund cirkel der er flad og med struktur i ene halvdel og rund og glat i den anden halvdet. Connect måler cirka 2 cm og de kan variere en smule i form og udtryk. Hvert smykke er unikt og håndlavet.

De eventyrlige vedhæng er lavet i 100% Argentium sølv. Det er genbrugssølv hvor selve procentdelen af ren sølv er større end sterling sølv og vedhængene vil derfor holde sin glans i længere tid.

Connect fra de svenske skove

ELK market metal er en ‘one woman business’ næret af Lotta H. Löthgren. Smykkerne er håndlavet af Lotta i de svenske skove. De er formgivet med inspiration fra både hendes virke som bibliotekar og forælder. Igennem sit kendskab til at bære sine børn mødte hun idéen om ‘mama metal’ som er smykker der er holdbare til at børn kan lege med dem. Kæderne har hasper i begge ender som gør det muligt at variere længden og udtrykket på kæden sammen med de forskellige vedhæng. Formgivningen og navngivningen af hvert smykke vil afsløre kær viden fra bøgerne hun omgiver sig med udenfor smykkeværkstedet.

Du behøver ikke bære dine børn for at bruge ELK market metal smykkerne, men hvis du gør vil de holde hele din tid med småbørn og forblive et minde herom til fremtidig brug.

Få inspiration her til hvordan du kan variere kæderne og vedhæng fra ELK market metal.