fbpx
Tilbud

Wombat Numbat bærejakke, sort

DKK 1.049,00DKK 1.499,00 inkl. moms

Wombat Numbat bærejakke er 2 jakker der kan kombineres i en. Numbat kan bruges fra graviditeten, gennem de første år af din babys liv og videre frem. Den er åndbar, vind- og vandafvisende.

Leveringstid: 2-7 hverdage

Ryd
Varenummer (SKU): NU-BKB Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Wombat Numbat bærejakke er 2 jakker der kan kombineres i en. Altså kan den bruges på 12 forskellige måder. Den ydre del beskytter dig mod vinden og den indre softshell del holder dig og din baby varm. Wombat Numbat bærejakke er ideel til kolde somre og varmere vintre. Den kan bruges under graviditeten, med et lille barn på maven, et større baby på ryggen og når du holder dit barn i hånden.

Wombat Numbat bærejakkens ydre del er åndbar og vand- og vindafvisende. Den har inderlommer. Jakken er ideel til det kolde spirende forår og regnfulde sommerdage. Numbat bærejakkens indre del er af softshell fleece og kan nemt isættes den ydre del så bærejakken kan klare en vinter i et varmere klima. Alene er den en optimal lun efterårsjakke som både er åndbar og vand- og vindafvisende. Både på indre og ydre del er ærmerne er justerbare og hætten er aftagelig. Det kan især være en er fordel når du rygbærer.

Der følger indsatser til begge dele af jakken som kan bruges både på front og ryg.

Denne frakke er normal eller lille i størrelsen. Hvis du er i tvivl, så gå en størrelse op.

S – 34/36 (UK 8/10)

M – 38/40 (UK 12/14)

L – 42/44 (UK 16/18)

XL – 44/46 (UK 18/20)

NB! 2-7 hverdages leveringstid.

Yderligere information

Størrelse

, , , ,