fbpx

Vito Birk fastvikle

DKK 1.195,00 inkl. moms

Vito Birk fastvikle er grå-mønstret.

Materiale: 100% hør

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Vito Birk fastvikle i luftig hør til både den varme sommertid, men også resten af året er Vito Birk fastvikle yderst behagelig. Den kan bruges til både kan bruges til nyfødte ligesom større børn i flerlagsbindinger.

Vito Birk fastvikle er klar til brug efter en vask og bliver super blød efter lidt brug. Fastvikler bliver blødere af at blive brugt og vil ændre karakter efter vask og brug. 

Vask: 40 grader i vaskemaskinen. Kan tørretumbles og stryges.

Farve: Mørkegrå toner
Materiale: 100% blødt europæisk hør i twill vævning. Fremstillet i Danmark.

En ringslynge fra Vito er et naturprodukt. Der kan forekomme små nubs og uensartetheder i hør-stoffet som efter vores mening gør din slynge unik og endnu smukkere.

Vito Birk fastvikle kan bruges på et utal af måder

Fastvikler findes i forskellige størrelser eller længder. Man har en basestørrelse som er defineret af den størrelse, som man skal bruge til at lave bindingen ”Front Wrap Cross Carry” (FWCC).

FWCC er den frontbinding de fleste starter med at lære og bruger allermest. Med din basestørrelse kan du binde alt. For mange er str. 6 basestørrelsen. Andre størrelser end ens base størrelse kan sagtens bindes på et væld af andre måder. Se her for inspiration til flere bindinger inddelt efter størrelser.

Du kan også bruge fastvikler til børnegynger, hængekøjer og rebozo.

Basestørrelser

Tøjstørrelse XXS: Basestørrelse 4
Tøjstørrelse XS og S: Basestørrelse 5
Tøjstørrelse M, L og XL: Basestørrelse 6
Tøjstørrelse XXL: Basestørrelse 7

Få hjælp og vejledning til Vito Alfred fastvikle

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du kan bruge en fastvikle med et nyfødt barn. Her er en FWCC:

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra 2-8 uger alt efter om varen er på lager hos producenten.

Yderligere information

Størrelse

,