fbpx

Tula Free To Grow Linen Moss

DKK 1.399,00 inkl. moms

Tula Free To Grow Linen Moss vokser med barnet og kan bruges hele bæreperioden.

Fremstillet af 52% hør og 48% bomuld. Det nye materiale holder bæreselen giver en god åndbarhed og gør selen blød. Farven er inspireret af naturen og har en behagelig nuance, der både er diskret og klassisk. Den er vævet med tre tråde, der giver struktur og liv til det ensfarvede design.

Bæreselen er biologisk nedbrydelig og allergivenlig. Hørmaterialet dyrkes i Frankrig og fremstillingsprocessen har et minimalt energiforbrug.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): TBCL7L7-1 Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Tula Free to Grow bæresele kan bruges fra nyfødt og vokser med barnet. Den kan bruges hele bæreperioden fra 3,2 kg helt frem til 20 kg. Bæreselerne fra Tula har bløde stropper og polstret mavebælte, som er med til at gøre det til en behagelig oplevelse at bære barnet. Den har også et bredt polstret mavebælte med en stor praktisk lomme, til for eksempel til sutten, huen eller en ekstra ble.

Bæreselen understøtter en ergonomisk position, hvor barnet er støttet med knæene højere end rumpen. Den har blød polstring ved barnets knæ, og en aftagelig hætte som kan bruges til at støtte et sovende barns hoved. Når bæreselen bruges til at bære en nyfødt gøres panelets bredde smal, ved hjælp af knapper på indersiden af mavebæltet. Tula Free to Grow har en trinløs justering af panelets højde, således at den altid passer barnet.

Bæreselen kan bruges til både mave- og rygbæring hvor barnet vender ind mod den som bærer.

Tula Free to Grow er lavet i ren bomulds kanvas certificeret 100% OEKO-TEX® Standard 100. Bæreselen kan vaskes i vaskemaskinen. Vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose på lave omdrejninger.

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et tip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du bruger Tula Free to Grow med et nyfødt barn: