fbpx

Tula Explore Totally Rad

DKK 1.499,00 inkl. moms

Tula Explore Totally Rad kan klare mange behov. I den helt spæde tid hvor nærheden er allervigtigst, bæres barnet i en position hvor forælder og barn har mave mod mave.

Når barnet bliver større kan I udforske verden sammen, hvor barnet enten sidder fremadvendt eller på ryggen i Tula Explore.

Tula Explore Totally Rad skifter farve fra gul, orange, pink, blå og grøn tilsat et leopardmønster.

På lager

Varenummer (SKU): TBCA6A60 Kategorier: , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Tula Explore Totally Rad kan justeres i bredden og længden af panelet. Derved passer den et spædbarn og kan bruges fra 3,2 kg helt frem til 20kg helt uden brug af indsatser. Bredden kan spændes ind ved hjælp af knapper på indersiden af mavebæltet.

Når man bærer et lille barn skal mavebæltet sidde i cirka samme sted som i den højde man bærer barnets rumpe uden bæreredskaber. En god tommelfingerregel er at du skal kunne støtte det lille spædbarns hovede med dit eget hovede, og herefter bestemme mavebæltets position som støtter barnets numse. I takt med at barnet vokser kan du flytte mavebæltets position længere ned.

Der er blød polstring ved barnets knæ, og en aftagelig hætte som kan bruges til at støtte et sovende barns hoved. Bæreselen har samtidig et bredt polstret mavebælte med en praktisk lomme, til for eksempel til sutten, huen eller et sæt nøgler.

God ergonomi med Tula Explore Totally Rad

Tula Explore bæreselens øverste del af panelet er også fleksibel. Den øverste del kan bruges som en ekstra nakkestøtte ved at være foldet ind til et lille spædbarn. Når barnet har fuld hovedkontrol kan den fæstnes yderst på den anden side. Derved tillader bæreselen et godt udsyn for et større nysgerrigt barn. Når et større barn evt. falder i søvn og har brug for ekstra støtte op til skulderhøjde, kan panelet forlænges den denne øverste del. Yderligere kan man understøtte nakken med hætten. Når hætten ikke er i brug kan den klikkes af.

Tula Explore bæreselen kan understøtte en god ergonomi for dit barn, hvor barnet har en let rundet ryg og knæerne højere end rumpen. Variation er vigtig og især når barnet føles tungt vil det være en fordel at bære barnet på ryggen. Altså kan Tula Explore bruges på front og ryg, og barnet kan bæres fremadvendt og stadig være understøttet fra knæhase til knæhase. Barnet skal være vågnet når det bæres i en fremadvendt position og være så stort at det har fuldt hovedekontrol. Alle disse justeringsmuligheder gør det muligt at tilpasse forskellige behov for barnet.

Tåler maskinvask på 30 grader med lav centrifugering.

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et tip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du bruger Tula Explore med et nyfødt barn: