fbpx
Vælg en side

Suttesnor Dewdrop January Moon

DKK 199,00 inkl. moms

Med suttesnor Dewdrop kan familier kan omfavne sikkerhed, stil og komfort. Lavet af ikke-giftige materialer af høj kvalitet, der er perfekte til sensorisk leg og til at give lindring til gummerne.

Ikke på lager

Beskrivelse

Suttesnor Dewdrop fra January Moon er børnevenlig, giftfri og lavet med komponenter, der er blevet sikkerhedstestet til tænder og sensorisk brug. Er håndlavet med førsteklasses materialer.

  • 28 cm lang
  • Premium-materialer inkluderer: 100% giftfri silikone, japansk reb og 24K guld.
  • Eksklusiv januar Moon sikkerhedsafbryderlås for at fremme sikker brug
  • Rengøres let med sæbe og vand

Alle materialer i Suttesnor Dewdrop er gennemgået uafhængig tredjeparts sikkerhedstest og overholder standarderne ASTM, CE, CPSIA, EN-71, F963-II og Prop 65. De er fri for skadelige stoffer, herunder bly, cadmium, BPA, PVC og phthalater.

January Moon har bestået mekaniske og kemiske test i USA, Europa og Canada, hvilket gør dem til en af ​​de få virksomheder, der overgår internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder i deres felt.

Deres sikkerhedstestede perler er giftfri 100% silikone og er fri for BPA, PVC, cadmium, bly og ftalater.

Alt reb bruger certificerede blyfri farvestoffer, der opfylder alle CPSIA-krav.

Se anbefalede rengøring her:

 

Alle January Moon-produkter er designet til ansvarlig brug af enkeltpersoner over tre år. Forældreopsyn kræves ALTID, når babyer, små børn eller personer med særlige behov nyder produkterne.