fbpx
Vælg en side

Storchenwiege bæresele SLIM Bordeaux

DKK 999,00 inkl. moms

Storchenwiege bæresele SLIM Bordeaux er nem og fleksibel. Den smyr sig om din baby med optimal støtte henover din ryg. 

På lager

Varenummer (SKU): FH11-BBC-BORD_7041 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Storchenwiege bæresele SLIM Bordeaux har et firkantet panel, et let polstret mavebælte med stropper der bindes og lange skulderstropper med blød polstring, der krydses på bærerens ryg. Den bruges ligesom en meh dai. Panelet kan justeres trinløst til barnets alder og udvikling.

Der er gode muligheder for unik tilpasning af bæreredskabet til både den som bærer og barnet. Storchenwiege bæresele SLIM Bordeaux kan bruges fra nyfødt og frem til 15 kg uden brug af spædbarnsindsats. Den kan bruges på både ryg, hofte og front.

Storchenwiege bæresele SLIM Bordeaux er formbar ligesom viklerne

De lange skulderstropper kan bruges både parallelt og krydset, stropperne giver mulighed for individuelt at tilpasse Storchenwiege bæresele SLIM Bordeaux til lige præcist den som bærer, samt en god ergonomisk position for barnet. Den er syet af vævet stof og har et diagonalt stræk der smyr sig om dig og din baby.

Storchenwiege bæresele SLIM choco er i 100% bomuld i oeko-tex standart 100, som bla. garanterer en gift-fri farvning uden brug af tungmetaller.

Kan vaskes i vaskemaskinen. Vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose eller et pudebetræk på lave omdrejninger. Vask den kun når den er synlig beskidt.

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du bruger Storchenwiege bæreselen med et nyfødt barn

https://youtu.be/EyiocQACfXQ