fbpx

Storchenwiege bæresele Graphite

DKK 999,00 inkl. moms

Storchenwiege bæresele Graphite er nem og fleksibel. Den smyr sig om din baby med optimal støtte henover din ryg. 

På lager

Varenummer (SKU): FH11-BC-GRAPHIT-6020 Kategorier: , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Storchenwiege bæresele Graphite er en halvsele, hvilket betyder at bæreredskabet består af er et firkantet panel, et let polstret mavebælte med spænder og lange skulderstropper med blød polstring, der krydses på bærerens ryg. Panelet kan justeres trinløst til barnets alder og udvikling.

Det giver gode muligheder for unik tilpasning af bæreredskabet til både den som bærer og barnet. Storchenwiege bæresele Graphite kan bruges fra nyfødt og frem til 15 kg uden brug af spædbarnsindsats. Den kan bruges på både ryg, hofte og front.

Storchenwiege bæresele Graphite er formbar ligesom viklerne

De lange skulderstropper kan bruges både parallelt og krydset, stropperne giver mulighed for individuelt at tilpasse Storchenwiege bæresele Graphite til lige præcist den som bærer, samt en god ergonomisk position for barnet. Bæreselen er syet af vævet stof og har et diagonalt stræk der smyr sig om dig og din baby.

Storchenwiege bæresele Graphite er i 100% bomuld i oeko-tex standart 100, som bla. garanterer en gift-fri farvning uden brug af tungmetaller.

Bæreselen kan vaskes i vaskemaskinen. Vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose eller et pudebetræk på lave omdrejninger. Vask den kun når den er synlig beskidt.

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du bruger Storchenwiege bæreselen med et nyfødt barn

https://youtu.be/EyiocQACfXQ