fbpx
Vælg en side

ELK market metal, Step kæde

DKK 239,00 inkl. moms

Step er en lille kæde der kan forlænge de andre kæder fra ELK market metal. Step kan også bruges som armbånd sammen med Mini Mountain eller Mini Drop. Step er holdbart til at klare dit barns leg.

På lager

Beskrivelse

Step er det lille skridt ELK market metal. Kæden er i Sterling sølv med. Hasperne er forbundet med kæden med 2 små håndlavede cirkler. Kæden kan forlænge kæderne Stride eller Hop fra ELK market metal, og give endnu flere kombinationsmuligheder. Step kan også bruges som armbånd sammen med Mini Mountain eller Mini Drop.

Step måler cirka 15 cm fra klips til klips og kan variere en smule i form og udtryk. Hver kæde er unik og håndlavet.

Step fra de svenske skove

ELK market metal er en ‘one woman business’ næret af Lotta H. Löthgren. Smykkerne er håndlavet af Lotta i de svenske skove. De er formgivet med inspiration fra både hendes virke som bibliotekar og forælder. Igennem sit kendskab til at bære sine børn mødte hun idéen om ‘mama metal’ som er smykker der er holdbare til at børn kan lege med dem. Kæderne har hasper i begge ender som gør det muligt at variere længden og udtrykket på kæden sammen med de forskellige vedhæng. Formgivningen og navngivningen af hvert smykke vil afsløre kær viden fra bøgerne hun omgiver sig med udenfor smykkeværkstedet.

Du behøver ikke bære dine børn for at bruge ELK market metal smykkerne, men hvis du gør vil de holde hele din tid med småbørn og forblive et minde herom til fremtidig brug.

Få inspiration her til hvordan du kan variere kæderne og vedhæng fra ELK market metal.