fbpx
Vælg en side

Ringslynge Soul Sling Tor

DKK 549,00 inkl. moms

Ringslynge Soul Sling Tor med et mønster i gråt og sort i 100% jaquardvævet bomuld.

Ringslynger er et rigtigt godt bæreredskab til hurtige op- og nedtur. Der er et super bæreredskab til dig som rejser let, og ikke har lyst til en masse stof som skal bindes. Lavet i samme vævede kvalitet som fastviklerne fra Soul Slings. 

Ringslynger bruge til at bære barnet på front og hofte

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Ringslynge Soul Sling Tor er et rigtigt godt bæreredskab til hurtige op- og nedtur. Der er et super bæreredskab til dig som rejser let, og ikke har lyst til en masse stof som skal bindes. Lavet i samme vævede kvalitet som fastviklerne fra Soul Slings, Vævningen er til den tættere side, men ikke mere end at der stadig er god luft gennemstrømning. De er bløde fra start og er ikke nødvendige at gå til. Med 100% bomuld er de nemme at vedligeholde.

Soul Sling er på kort tid blevet Indiens største producent af bæreredskaber, hvad der startede som en lille systue i hjemmet i 2014 har vokset sig til en god forretning med gode holdninger. Soul Sling har høje etiske standarter for deres produktet, de støtter lokale små-producenter, alt deres stof væves hos miljøvenlige producenter, deres farve er giftfri og intet sted i tilblivelsen af deres produkter er der brugt børnearbejde

Kan vaskes i maskinen på lav centrifugering, vask i en vaskepose eller træk en strømpe over ringene for at beskytte dem. Skal vaskes seperat de første par gange, da eventuel overskudfarve kan forekomme.