Soul Topaz bæresele standard

DKK 998,00 inkl. moms

Soul Slings Standard Topaz bæresele i blød jaquardvævet mørkeblåt bomuld med et smukt vævet tyrkist mønster.

  • Vægtanbefaling: ca. 7-18 kg 
  • Sædets vidde: ca. 39.5 cm
  • Panelets højde: ca. 43 cm
  • Materiale: 100% bomuld

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Soul Slings standard Topaz er en smuk bæresele i 100 % vævet bomuld. Bæreselen kan bruges til børn  fra 7 til 18 kg. Bæreselen har et gennemtænkt design, og enkle funktioner, og er let at bruge. Den kan bruges på ryggen og fronten hvor barnet vender mave mod mave med den som bære.

Soul Slings Standard Topaz har et polstrede mavebælte som hjælper med at fordele barnets vægt, et blødt rygpanel med hætte, og polstrede skulderstropper. Bæreselens skulderstropper kan justeres i både top og bund, og er syet i en let kurvet så de smyger sig omkring den som bære.   

Bæreselen er lavet af Souls Slings jacquardvævede tekstiler, de samme som bruges til fastvikler. Bløde og med en smule tekstur støtter jacquardvævede tekstiler store børn og er ligeså bløde til de små nyfødte. Vævningen er til den tættere side, men ikke mere end at der stadig er god luft gennemstrømning. De er bløde fra start og er ikke nødvendige at gå til. Med 100% bomuld er de nemme at vedligeholde.

Soul Slings er på kort tid blevet Indiens største producent af bæreseler, hvad der startede som en lille systue i hjemmet i 2014 har vokset sig til en god forretning med gode holdninger. Soul Slings har høje etiske standarter for deres produktet, de støtter lokale små-producenter, alt deres stof væves hos miljøvenlige producenter, deres farve er giftfri og intet sted i tilblivelsen af deres produkter er der brugt børnearbejde.

Soul Slings Standard Topaz er i ren vævet bomuld, et fast stof med diagonalt stof som smyger sig dejligt og former sig om kroppen. Bæreselen kan vaskes i vaskemaskinen, vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose på lave omdrejninger. Vask kun bæreselen når den er synlig beskidt.