fbpx
Vælg en side

ELK market metal, Mountain vedhæng

DKK 389,00 inkl. moms

Mountain er et vedhæng med 3 trekanter der er forbundet og som kan bruges sammen med alle kæderne fra ELK market metal. Mountain er holdbart til at klare dit barns leg.

På lager

Beskrivelse

Mountain kan bruges som vedhæng til kæderne Stride eller Hop fra ELK market metal. Mountain er formen af uro, den evigtskiftende horisont og klippefast ro. Vedhænget består af 3 trekantede former i 3 størrelser. De 2 yderste forbundet af det mindste i midten. Hver trekant har en rå struktur i overfladen fra hammeren. Mountain måler cirka 6 cm og kan variere en smule i form og udtryk. Hvert smykke er unikt og håndlavet.

De eventyrlige vedhæng er lavet i 100% Argentium sølv. Det er genbrugssølv hvor selve procentdelen af ren sølv er større end sterling sølv og vedhængene vil derfor holde sin glans i længere tid.

Mountain fra de svenske skove

ELK market metal er en ‘one woman business’ næret af Lotta H. Löthgren. Smykkerne er håndlavet af Lotta i de svenske skove. De er formgivet med inspiration fra både hendes virke som bibliotekar og forælder. Igennem sit kendskab til at bære sine børn mødte hun idéen om ‘mama metal’ som er smykker der er holdbare til at børn kan lege med dem. Kæderne har hasper i begge ender som gør det muligt at variere længden og udtrykket på kæden sammen med de forskellige vedhæng. Formgivningen og navngivningen af hvert smykke vil afsløre kær viden fra bøgerne hun omgiver sig med udenfor smykkeværkstedet.

Du behøver ikke bære dine børn for at bruge ELK market metal smykkerne, men hvis du gør vil de holde hele din tid med småbørn og forblive et minde herom til fremtidig brug.

Få inspiration her til hvordan du kan variere kæderne og vedhæng fra ELK market metal.