fbpx

Mamalila lysegrå Uld bærejakke

DKK 2.499,00 inkl. moms

Bær dit barn på maven eller ryggen – eller brug jakken uden barn ved at lyne babyindsatsen af.

Leveringstid: 2-7 hverdage

Ryd

Beskrivelse

Mamalila lysegrå Uld bærejakke er en klassisk jakke, der ikke umiddelbart viser at den også er multifunktionel. En af hemmelighederne bag Mamalila er den skjulte lynlås i ryggen. Du kan bære baby med baby mellemstykket monteret foran eller bagpå.

Uden mellemstykket er Mamalila en almindelig jakke, men i en utrolig lækker kvalitet lavet af 100% kogt uld med 2 smarte lommer og en dejlig hætte.

Uldens fantastiske egenskaber giver dig og dit barn en rigtig god komfort både i efteråret og vinterens kolde måneder samt til foråret. Ud over at give beskyttelse mod vind regulerer ulden også temperaturen og skyer vand og skidt. Du får en rigtig anvendelig og flot jakke som kan bruges længe.

Få mange år med Mamalila lysegrå Uld bærejakke

Uldens unikke egenskaber gør, at jakken ud over at være temperaturregulerende også er lugt og plet afvisende. Uld jakken er derfor rigtig dejlig for både dig og dit barn at have på, og er nem at holde pæn.

Vaskes med særligt uldvaskemiddel med plejende lanolin. Frakken skal vaskes i hånden eller sendes til rensning. Vask mindst muligt. Trænger frakken til at blive frisket op, så kan du med fordel starte med at lufte den.
Ydermaterialet i denne jakke er 100% kogt uld.
Detajler:
  • PFOS/PFOA-fri membran membrane
  • Ren uld; varm, temperaturregulerende og vand-, vind- og smudsafvisende
  • Vindtæt membran
  • Klassisk snit der vandt German Design Award 2016
  • Hårdfør til vinter, men overraskende letvægtsjakke
  • Hætten kan rulles væk så den ikke generer barnet ved rygbæring
  • Kan bruges under graviditet, med barn og uden barn

Få hjælp og vejledning til Mamalila lysegrå Uld bærejakke

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du kan bruge din bærejakke når du bærer dit barn på front og på ryggen.

Front

Rygbæring

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra 2-8 uger alt efter om varen er på lager hos producenten.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,