fbpx

Mamalila Eco Uld Bærejakke Oslo Camel

DKK 2.749,00 inkl. moms

Uanset om du er i børnehaven eller påklædt til en særlig lejlighed, kan denne klassiske frakke let tilpasse sig enhvert look.

Leveringstid: 2-7 hverdage

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Mamalila Eco Uld Bærejakke Oslo er en ny blød frakke fra Mamalila. Det økologiske uld gør denne stilfulde korte frakke til et favorit længe efter du er færdig med at bære børn. Med sit urbane udseende og overlegne komfort, foret i økologisk bomuld og vindtæt membran, scorer denne “øko-uldfrakke” højt!

Uldens fantastiske egenskaber giver dig og dit barn en rigtig god comfort både i efteråret og vinterens kolde måneder samt til foråret. Ud over at give beskyttelse mod vind regulerer ulden i Mamalila Eco Uld Bærejakke Oslo også temperaturen og skyer vand og skidt.

Få mange år med Mamalila Eco Uld Bærejakke Oslo

Uldens unikke egenskaber gør, at jakken ud over at være temperaturregulerende også er lugt- og pletafvisende. Uld jakken er derfor rigtig dejlig for både dig og dit barn at have på, og er nem at holde pæn.

Vaskes med særligt uldvaskemiddel med plejende lanolin. Frakken skal vaskes i hånden eller sendes til rensning. Vask mindst muligt. Trænger frakken til at blive frisket op, så kan du med fordel starte med at lufte den.
Detajler:
  • Det fineste økologiske kogte uld fra kontrolleret økologisk dyreopdræt
  • PFOS/PFOA-fri membran membrane
  • Ren uld; varm, temperaturregulerende og vand-, vind- og smudsafvisende
  • Vindtæt membran
  • Hårdfør til vinter, men overraskende letvægtsjakke
  • Elegant i brug under graviditet, med barn og uden barn
  • Justerbar babyindsats

Ydre materiale: 100% Ren kogt kbT uld. For: Vindtæt for i 2 lag bestående af et ydrematerale i100% økologisk bomuld (OCS100) og en membran: 100% polyurethane (PU) som er åndbar.

Få hjælp og vejledning til Mamalila Eco Uld Bærejakke Oslo

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du kan bruge din bærejakke når du bærer dit barn på front og på ryggen.

Front

Rygbæring

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra 2-8 uger alt efter om varen er på lager hos producenten.

 

Yderligere information

Størrelse

, , , , ,