fbpx

Love Radius Basic strækvikle, råhvid

DKK 399,00 inkl. moms

Je Porte Mon Bébé Basic strækvikle kan bruges fra fødsel; fra 3,5kg til 9kg. Strækviklen er råhvid, og er er i 95% bomuld og 5% elastan i Oeko-Tex100 kvalitet. Strækviklen måler 460 x 50 cm og passer alle størrelser.

 

På lager

Beskrivelse

Love Radius Basic strækvikle kan bruges fra fødsel; 3,5kg til ca. 9 kg. Strækviklen er en dejlig måde at bære et lille barn eller nyfødt barn. Barnet er tæt på og kan høre hjerteslag og mærke bevægelserne hos den som bære – nærmest som den trygge tid inde i maven.

Med strækviklen kan du bære med respekt for din babys fysiologiske udvikling. Du tager viklen på uden barn og når du først har den på, behøver du ikke at binde viklen op igen, hvis du f.eks. skal skifte ble. Behold blot viklen på, og den er klar til brug igen.

Love Radius Basic strækvikle Basic strækvikle kan bære barnet på front, hofte eller ryggen alt efter alder og situation. Derudover er der mulighed for at bruge viklen til at understøtte mens du ammer eller giver flaske. Strækviklen svøber sig omkring dig og din baby, og kan understøtte forskellige positioner af barnet. Den er smallere og mere luftig end Love Radius Basic Orignal strækviklen.

Man kan binde den på den med barnet mave mod mave bæreren, også kaldet: Pocket Wrap Cross Parry (pwcc)– Je Porte Mon Bébé kalder den ‘The Main Knot’.

Love Radius er en af de førende kræfter inden for forskning omkring bæring af børn og ergonomi. Det er muligt at finde udførligt undervisningsmateriale og gode videoer via Love Radius’ website. Der medfølger en brugsvejledning til Love Radius Basic strækviklen.

Strækvikler kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader, undgå at tørretumbler strækvikler da det slider meget på stoffet.