fbpx
Vælg en side

Löft fastvikle Shanti Forest

DKK 1.199,00DKK 1.299,00 inkl. moms

Löft fastvikle Shanti Forest er håndvævet i mørkegrønne toner.

Materiale: 100% GOTS certificeret bomuld

Overfladevægt: 260 g/m²

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Löft fastvikle Shanti Forest er håndvævet dansk design produceret i samarbejde med de nepalesiske kvinder, der også væver dem.

Fastviklen kan bruges fra nyfødt og hele bæretiden igennem. Det er en medium vikle, der er både kan bruges til nyfødte, men som også vil kunne bære et større barn. Löft fastvikle Shanti Forest kan bruges på både front, hofte og ryg.

Löft fastvikle Shanti Forest klar til brug efter en vask og bliver super blød efter lidt brug. Fastvikler bliver blødere af at blive brugt og vil ændre karakter efter vask og brug. 

Kan vaskes i maskinen på lav centrifugering. Max. 60°C.

Bredde 68cm.

Löft fastvikle Shanti Forest kan bruges på et utal af måder

Fastvikler findes i forskellige størrelser eller længder. Man har en base-størrelse som er defineret af den størrelse, som man skal bruge til at lave bindingen ”Front Wrap Cross Carry” (FWCC).

FWCC er den frontbinding de fleste starter med at lære og typisk bruger allermest. Med din basestørrelse kan du binde alt. For mange er str. 6 basestørrelsen. Andre størrelser end ens base størrelse kan sagtens bindes på et væld af andre måder. Se her for inspiration til flere bindinger inddelt efter størrelser.

Du kan også bruge fastvikler til børnegynger, hængekøjer og rebozo.

Basestørrelser

Tøjstørrelse XXS: Basestørrelse 4
Tøjstørrelse XS og S: Basestørrelse 5
Tøjstørrelse M, L og XL: Basestørrelse 6
Tøjstørrelse XXL: Basestørrelse 7

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du kan bruge en fastvikle.

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra et par dage til 8 uger alt efter om varen er på lager.

Yderligere information

Størrelse

,