fbpx
Vælg en side

Löft ringslynge Shanti Savannah

DKK 799,00 inkl. moms

Löft Ringslynge Shanti Savannah er håndvævet i gule til sennepsfarvede toner. Guldfarvede ringe.

Materiale: 100% GOTS certificeret bomuld

Overfladevægt: 260 g/m²

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Löft Ringslynge Shanti Savannah er håndvævet dansk design produceret i samarbejde med de nepalesiske kvinder, der også væver dem.

En ringslynge er et rigtigt godt bæreredskab til hurtige op- og nedtur. Löft Ringslynge Shanti Savannah er perfekt til dig som rejser let, og ikke har lyst til en masse stof som skal bindes. Ringslynger bruges primært til at bære barnet på front og hofte.

Ringslynger fra Löft er bløde og klar til brug efter en vask. Ringslynger bliver ligesom viklerne kun bedre og blødere af at blive brugt.

Længde: 195cm (plus ringe). Bredde 68cm.

Syet med en gathered skulder, der fordeler stoffet fint over skulderen. 

Kan vaskes i maskinen på lav centrifugering. Max. 60°C med uld- og silkevaskemiddel. Vaskes i en vaskepose. Træk evt. en strømpe over ringene for at beskytte dem.  

Få hjælp og vejledning til Löft ringslynge Shanti Savannah

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du kan bruge en ringslynge.

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra 2-8 uger alt efter om varen er på lager.

Yderligere information

Frynser

Med frynser, Uden frynser