fbpx
Vælg en side

Ringslynge Je Porte Mon Bébé, sort og bordeaux

DKK 599,00 inkl. moms

Ringslyngen er elastisk og justeres nemt via ringene så den er ideel til en hurtig tur. Den kan tilpasses alle kropstyper – one size (<110 kg) – og anvendes i alle slags klima. Og så fylder den meget lidt når den ikke er i brug.

Ringslyngen kan anvendes fra ca. 3,5–14 kg. Dvs. op til ca. 3 år. Barnet kan sidde både på maven eller på hoften. Ønsker du at bære et større barn over længere tid kan du overveje en vikle eller en bæresele.

Du har 2 farvemuligheder i ét bæreredskab alt efter hvilken side du vender ud. Ringslyngen er fremstillet i 100% blødt Oeko-Tex viscose og kan vaskes ved 30 grader.

Ikke på lager

Beskrivelse

Ringslyngen er lille, luftig og super let at anvende. Den fastgøres hurtigt uden at skulle binde. Ringslyngen fra Je Porte Mon Bébé  er i samme stræk stof som Je Porte mon Bébés kendte strækvikle, det gør den blød og nem at justere. Alt det bedste fra strækviklen og ringslyngen kombineret

Ringslynger er et rigtigt godt bæreredskab til hurtige op- og nedtur. Der er et super bæreredskab til dig som rejser let, og ikke har lyst til en masse stof som skal bindes.

Kan vaskes i maskinen på lav centrifugering, vask i en vaskepose eller træk en strømpe over ringene for at beskytte dem.