fbpx
Vælg en side

ELK market metal, Hop kæde

DKK 499,00 inkl. moms

Step er lang kæde fra ELK market metal. Step varieres i længden via kædens hasper og små ringe. Den er holdbar nok til at klare dit barns nulren.

På lager

Beskrivelse

Hop er det mellemlange skridt fra ELK market metal. Det er en kæde i Sterling sølv der måler cirka 75 cm fra hasp til hasp. Det er en mediumsvægts Belcher kæde. Det er en fleksibel kæde der er stærk og ser stadig godt ud når kæden ligger dobbelt. Hop har en lille håndlavet ring på hver side. De 2 hasper lukkes i nakken mens et vedhæng hænger i midten af de 2 små ringe. De kan også haspes fast på hver side af vedhænget eller trækkes igennem vedhænget og haspes fast til den lille ring midt på kæden.

Hop kan bæres i sin fulde længde på 75 cm – kortes til 60 cm eller 45 alt efter om en eller begge hasper er haspet på den lille ring.

Vær opmærksom på at der kan være små variationer kæderne i mellem og vedhængets størrelse vil have indflydelse på den samlede længde af halskæden. Hver kæde er unik og håndlavet.

Vedhængene Drop, Sphere, Crystal, Leaf og Mountain fra ELK market metal sælges seperat.

Hop fra de svenske skove

ELK market metal er en ‘one woman business’ næret af Lotta H. Löthgren. Smykkerne er håndlavet af Lotta i de svenske skove. De er formgivet med inspiration fra både hendes virke som bibliotekar og forælder. Igennem sit kendskab til at bære sine børn mødte hun idéen om ‘mama metal’ som er smykker der er holdbare til at børn kan lege med dem. Kæderne har clips i begge ender som gør det muligt at variere længden og udtrykket på kæden sammen med de forskellige vedhæng. Formgivningen og navngivningen af hvert smykke vil afsløre kær viden fra bøgerne hun omgiver sig med udenfor smykkeværkstedet.

Du behøver ikke bære dine børn for at bruge ELK market metal smykkerne, men hvis du gør vil de holde hele din tid med småbørn og forblive et minde herom til fremtidig brug.

Få inspiration her til hvordan du kan variere kæderne og vedhæng fra ELK market metal.