fbpx
Vælg en side

Je Porte Mon Bébé Hoodiecarrier bæresele, grå og lys grå

DKK 999,00 inkl. moms

Je Porte Mon Bébé Hoodiecarrier bæresele er en nyhed fra JPMBB. Med ønsket om at lave en mere casuel bæresele, er den bløde bæresele Hoodiecarrier i åndbart sweat-stof, blevet til. Bæreselen er åndbar, blød og lun og egner sig godt til det danske vejr. Den kan bruges fra nyfødt med indsats og op til 20 kg. 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3760218243053 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Je Porte Mon Bébé Hoodiecarrier bæresele er gennemarbejdet over mange år. Den kan bruges fra nyfødt med indsats og op til 20 kg. 

Je Porte Mon Bébé Hoodiecarrier har ekstra tyk polstring på mavebælte og skulderstropper. Panelet har en justeringsmulighed via små stropper panelets side, så det altid passer til dit barns størrelse. Denne justering kan også undestøtte position af dit barn tiltede bækken. 

Med Hoodiecarrier viderefører JPMBB deres strækviklers DNA i en bæresele, uden at kompromitere babys ergonomiske position. Du kan bære barnet på fronten, hofte eller ryggen alt efter dit barn udvikling og alder.

Der er mulighed for at købe en indsats til spædbarn bestående af en nakkestøtte og sæde booster. Nakkepuden giver ekstra hovedstøtte til de helt små spædbørn, og booster-puden understøtter barnet position med knæerne højere end rumpen. Boosteren kan også bruges til at give barnet en højere position ved rygbæring, således at tyngdepunktet vil ændre sig for bæreren. Herved vil barnet føles lettere.