fbpx

Hana Baby strækvikle, grisaille, økologisk

DKK 449,00 inkl. moms

Hana Baby Wrap strækvikle er stærk og aflastende, men stadig tynd, blød og medgørlig.

Ikke på lager

Beskrivelse

Hana Baby Wrap strækvikle er en skøn blød strækvikle med bambus. Bambus er kashmir-blødt og har et naturligt UV-filter. Bambus vil være mere åndbart end bomuld, og hjælper til med at regulere barnets temperatur. Hana Baby Wrap er et god valg til en sommerbaby eller varm baby.

Med strækviklen kan du bære med respekt for din babys fysiologiske udvikling. Du tager viklen på uden barn og når du først har den på, behøver du ikke at binde viklen op igen, hvis du f.eks. skal skifte ble. Du kan blot tage barnet ud og tilbage i strækviklen igen bagefter.

Strækviklen lader dig at bære dit barn i en ergonomisk korrekt position, der støtter en naturlig udvikling af barnets hofter uden at belaste barnets bækken eller ryg. Du binder den så den sidder komfortabelt rundt og dig og barnet. Strækviklen kan fordele barnets vægt henover den voksnes ryg, så dit barn ikke føles tungt. Der er ingen tidsbegrænsning på hvor længe et barn må sidde i strækvikle.

Viklen fungerer godt fra nyfødt og op til ca. 9 kg.

Strækviklen er one-size og vil passe de fleste. Der medfølger en udførlig brugsvejledning fra Hana Baby Wrap.

Strækvikler kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader, undgå så vidt muligt at tørretumble strækvikler, da det slider unødigt på stoffet.