fbpx
Vælg en side

Hana Baby strækvikle, peacock

DKK 389,00 inkl. moms

Hana Baby Wrap strækvikle er velegnet fra nyfødt og op til 12 kg. Strækviklen er stærk og aflastende, men stadig tynd, blød og medgørlig.

Strækviklen er one-size og vil passe de fleste. Der medfølger en udførlig brugsvejledning fra Hana Baby Wrap.

Ikke på lager

Beskrivelse

Hana Baby Wrap strækvikle er en skøn blød med bambus 48%, bomuld 48%, elastan 4%. God til spædbørn og op til 12,5kg. Bambus er kashmir-blødt og har et naturligt UV-filter. Derudover har bambus naturlige antibakterielle kvaliteter. Bambus vil være mere åndbart end bomuld, og hjælper til med at regulere barnets temperatur. Hana Baby Wrap er et godt valg til en sommerbaby eller varm baby.

Med strækviklen kan du bære med respekt for din babys fysiologiske udvikling. Du tager viklen på uden barn og når du først har den på, behøver du ikke at binde viklen op igen, hvis du f.eks. skal skifte ble. Du kan blot tage barnet ud og tilbage i strækviklen igen bagefter. Strækviklen lader dig at bære dit barn i en ergonomisk korrekt position, der støtter en naturlig udvikling af barnets hofter uden at belaste barnets bækken eller ryg. Du binder den så den sidder komfortabelt rundt og dig og barnet. Strækviklen kan fordele barnets vægt henover den voksnes ryg, så dit barn ikke føles tungt. Der er ingen tidsbegrænsning på hvor længe et barn må sidde i strækvikle.

Strækvikler kan vaskes i vaskemaskinen på 30 grader, undgå så vidt muligt at tørretumble strækvikler, da det slider unødigt på stoffet.