fbpx

Fastvikle Didymos Prima Blush Linen

DKK 1.399,00 inkl. moms

Fastvikle Didymos Prima Blush Linen har et super flot spil mellem den varme terracota og de rosa tråde og glans fra høren.

Materiale: 70% økologisk bomuld, 30% hør

Overfladevægt: 170 g/m²

Ryd
Varenummer (SKU): 4048554170165 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Fastvikle Didymos Prima Blush Linen er en tyndere vikle der pga. indholdet af hør er super stærk. Den er en god all-around vikle der både kan bruges til nyfødte, men også god som luftig sommervikle til større børn.

Fastvikle Didymos Prima Blush Linen klar til brug efter en vask og bliver super blød efter lidt brug. Fastvikler bliver blødere af at blive brugt og vil ændre karakter efter vask og brug. 

Må kun benyttes til børn mellem 3,5 kg og 20 kg.

Skal vaskes inden brug. Max. 60°C, lav centrifugering, flydende vaskemiddel.

Fastvikle Didymos Prima Blush Linen kan bruges på et utal af måder

Fastvikler findes i forskellige størrelser eller længder. Man har en basestørrelse som er defineret af den størrelse, som man skal bruge til at lave bindingen ”Front Wrap Cross Carry” (FWCC).

FWCC er den frontbinding de fleste starter med at lære og bruger allermest. Med din basestørrelse kan du binde alt. For mange er str. 6 basestørrelsen. Andre størrelser end ens base størrelse kan sagtens bindes på et væld af andre måder. Se her for inspiration til flere bindinger inddelt efter størrelser.

Du kan også bruge fastvikler til børnegynger, hængekøjer og rebozo.

Basestørrelser

Tøjstørrelse XXS: Basestørrelse 4
Tøjstørrelse XS og S: Basestørrelse 5
Tøjstørrelse M, L og XL: Basestørrelse 6
Tøjstørrelse XXL: Basestørrelse 7

 

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du kan bruge en fastvikle med et nyfødt barn. Her er en FWCC:

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra 2-8 uger alt efter om varen er på lager.

Yderligere information

Størrelse

,