fbpx

Fastvikle Didymos Leo Pink

DKK 899,00DKK 1.199,00 inkl. moms

Fastvikle Didymos Leo Pink i 100% økologisk bomuld. Man kan aldrig få for meget leopard. Og nu i pink!

Fastvikler kan binder på et utal af måder, en fastvikle kan tilpasset enhver.

Gsm: 250 g/m²

Fastvikler fra Didymos er bløde, og klar til brug efter en vask. Fastvikler bliver kun bedre og blødere af at blive brugt, så vask kun når det er nødvendigt. Bør vaskes inden brug. Max. 60°C, lav centrifugering, flydende vaskemiddel.

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): 4048554642167 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Fastvikle Didymos Fastvikle Didymos Leo Pink kan bruges fra nyfødt og hele bæretiden igennem. Det er medium vikle der er perfekt til nyfødt, men som også vil kunne bære et større barn pga. det stærke hør. Fastvikle Didymos Leo Pink kan bruges på både front, hofte og ryg.

Fastvikle Didymos Leo Pink klar til brug efter en vask og bliver super blød efter lidt brug. Fastvikler bliver blødere af at blive brugt og vil ændre karakter efter vask og brug. 

Må kun benyttes til børn mellem 3,5 kg og 20 kg.

Skal vaskes inden brug. Max. 60°C.

Fastvikle Didymos Leo Pink kan bruges på et utal af måder

Fastvikler findes i forskellige størrelser eller længder. Man har en base-størrelse som er defineret af den størrelse, som man skal bruge til at lave bindingen ”Front Wrap Cross Carry” (FWCC).

FWCC er den frontbinding de fleste starter med at lære og typisk bruger allermest. Med din basestørrelse kan du binde alt. For mange er str. 6 basestørrelsen. Andre størrelser end ens base størrelse kan sagtens bindes på et væld af andre måder. Se her for inspiration til flere bindinger inddelt efter størrelser.

Du kan også bruge fastvikler til børnegynger, hængekøjer og rebozo.

Basestørrelser

Tøjstørrelse XXS: Basestørrelse 4
Tøjstørrelse XS og S: Basestørrelse 5
Tøjstørrelse M, L og XL: Basestørrelse 6
Tøjstørrelse XXL: Basestørrelse 7

 

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du kan bruge en fastvikle med et nyfødt barn. Her er en FWCC:

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker, og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig, og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra 2-8 uger alt efter om varen er på lager.

Yderligere information

Størrelse

,