fbpx

Fastvikle Didymos Chili

DKK 699,00DKK 749,00 inkl. moms

Fastvikle Didymos Chili er rosa i 100% økologisk bomuld.

Gsm: 240 g/m²

Ryd
Varenummer (SKU): 4048554872168 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Fastvikle Didymos Chili kan bruges fra nyfødt og hele bæretiden igennem. Få nærhed med din baby og hænderne fri. Det er en medium tyk vikle, der vil kunne bruges hele bæretiden på både front, hofte og ryg.

Fastvikle Didymos Chili er klar til brug efter en vask og bliver super blød efter lidt brug. Fastvikler bliver blødere af at blive brugt og vil ændre karakter efter vask og brug. 

Må kun benyttes til børn mellem 3,5 kg og 20 kg.

Skal vaskes inden brug. Max. 60°C, laveste centrifugering.

Fastvikle Didymos Chili kan bruges på et utal af måder

Fastvikler findes i forskellige størrelser eller længder. Man har en base-størrelse som er defineret af den størrelse, som man skal bruge til at lave bindingen ”Front Wrap Cross Carry” (FWCC).

FWCC er den frontbinding de fleste starter med at lære og typisk bruger allermest. Med din basestørrelse kan du binde alt. For mange er str. 6 basestørrelsen. Andre størrelser end ens base størrelse kan sagtens bindes på et væld af andre måder. Se her for inspiration til flere bindinger inddelt efter størrelser.

Du kan også bruge fastvikler til børnegynger, hængekøjer og rebozo.

Basestørrelser

Tøjstørrelse XXS: Basestørrelse 4
Tøjstørrelse XS og S: Basestørrelse 5
Tøjstørrelse M, L og XL: Basestørrelse 6
Tøjstørrelse XXL: Basestørrelse 7

 

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du kan bruge en fastvikle med et nyfødt barn. Her er en FWCC:

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker, og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig, og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra 2-8 uger alt efter om varen er på lager.

Yderligere information

Størrelse

,