fbpx

Ergobaby Omni Breeze Midnight Blue

DKK 1.599,00 inkl. moms

Ergobaby Omni Breeze midnight blue kan understøtte 4 bærepositioner af barnet. I den helt spæde tid, hvor nærheden er allervigtigst, bæres barnet i en position hvor forælder og barn har mave mod mave.

Når barnet bliver større kan I udforske verden sammen, hvor barnet enten sidder fremadvendt eller på hofte eller ryg i bæreselen.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BCZ360PMIDBLU Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Ergobaby Omni Breeze midnight blue tager luftcirkulationen til et nyt niveau. Fremstillet af materialet SoftFlex™, som holder dig og dit barn kølige hele dagen. Fra første uge til ca. 36 måneder helt uden brug af indsatser. Fra en vægt på 3,2 kg til 20kg tilbyder Omni Breeze alle de bærestillinger, du har brug for til din baby, når den vokser.

Nummer 1 i luftstrøm * med mesh-stoffet SoftFlex ™

Når du bærer din baby, er luftcirkulationen nøglen til komfort. Den nye Omni Breeze-bæresele er lavet af mesh-stoffet SoftFlex ™, som maksimerer luftstrømmen, så du og din baby er behagelige og kølige hele dagen.

  • Perforeret materiale i mavebæltet og lændestøtte for luftgennemstrømning der hvor det er vigtigst
  • Klar fra nyfødt, brystklapper, der giver en god pasform fra dag 1 til de mindste. Det bløde materiale placerer barnet i en ergonomisk stilling med en afrundet ryg.
  • Spænde med direkte lås for øget sikkerhed. Lås op ved at trykke på sikkerhedsknappen (enhåndsgreb).
  • Reflekser for synlighed og sikkerhed og praktisk sutteholder.
  • Sidelommer og opgraderet taljetaske til smart opbevaring

Hvad er SoftFlex ™ ?
SoftFlex™ er et innovativt diamantformet mesh-stof, hvor den ydre kant åbner en luftlomme, og det indre mikromesh-stof muliggør en enkel luftstrøm med en behagelig følelse. Alt sammen for at du og dit barn skal have det godt, når I er tæt på.

Skulderstropperne kan både krydses på ryggen og være parallelle med en lille spænde vandret over ryggen.

Fleksibel og justerbar med Ergobaby Omni Breeze

Variation er vigtig og især når barnet føles tungt vil det være en fordel at bære barnet på ryggen. Ergobaby Omni Breeze midnight blue bruges på front, ryg og hofte. Barnet kan også bæres fremadvendt og stadig være understøttet fra knæhase til knæhase. Barnet skal være vågent når det bæres i en fremadvendt position og have fuldt hovedkontrol.

Ergobaby Omni Breeze bæreselens øverste del af panelet er også fleksibel. Den øverste del kan bruges som en ekstra nakkestøtte til et spædbarn. Når barnet har fuld hovedkontrol kan den fæstnes yderst på den anden side og giver et godt udsyn for et større nysgerrigt barn.

Der medfølger en lille taske til bæreselen som fæstnes på mavebæltet.

Den tåler maskinvask på 30 grader med lav centrifugering.

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du bruger Ergobaby Omni Breeze sort med et nyfødt barn: