fbpx
Vælg en side

Fastvikle Didymos Paris Stahlgrau Woll, 2. sortering.

DKK 679,00 inkl. moms

Fastvikle Didymos Paris Stahlgrau Woll er grå og hvid med et geometrisk mønster, den er er vævet i 60% økologisk bomuld, 40% uld.

Gsm: 210 g/m²

Fastvikler fra Didymos er bløde, og klar til brug efter en vask. Fastvikler bliver kun bedre og blødere af at blive brugt, så vask kun når det er nødvendigt. Bør vaskes inden brug. Max. 30°C,vaskes på uldprogram, flydende uldvaskemiddel.

BEMÆRK: 2. sortering

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Fastvikle Didymos Paris Stahlgrau Woll er grå og hvid med et geometrisk mønster, den er er vævet i 60% økologisk bomuld, 40% uld.

En fastvikle kan bruge fra nyfødt og hele bæretiden igennem, en fastvikle kan bruges på ryggen, hoften og fronten. En fastvikle er vævet og har diagonalt stræk, det gør at fastviklen former sig dejligt efter kroppen.

Med en fastvikle er der rig mulighed for at vælge lige præcist det man bedst kan lide. De laves i alle tænkelige farver mønstre og materialer: blød bomuld, spongy uld, stærk hør, og luksuriøs silke.

Fastvikler findes i forskellige størrelser eller længder. De fleste vil blive glade for at starte med en størrelse 6, med den kan de fleste binde en almindelig front bæring, kaldet ”Front Wrap Cross Carry” (FWCC). Den størrelse man bruger til ”Front Wrap Cross Carry, kaldes ens basis størrelse.

Hvis man er enten er større eller mindre størrelse, kan man vælge at gå en størrelse på eller ned. Andre størrelser, end ens basis størrelse, kan sagtens bindes på et væld af andre måder.

Fastvikler er der mest alsidige bæreredskab, det kan tilpasses nøjagtigt til at give optimal støtte. Der er en fastvikle til enhver. Hvad end du gerne vil have en til at bære dit barn på maven, eller eksperimenterer med de mange forskellige muligheder.   

Didymos er et tysk firma der har laver fastvikler siden 1972, de bliver ofte beskrevet som dem der genintroducerede babybæring til Europa. Didymos laver uovertruffene vikler, de laver et utal af forskellige designs så der er noget for en hver smag. Nogle er deres fastvikler er Limited edition andre er gennemgående evergreens. Alt Didymos bomuld er økologisk og producerede under fornuftige forhold.

Yderligere information

Størrelse

,