Didymos onbuhimo Doubleface Anthracite

DKK 1.049,00 inkl. moms

En onbuhimo er en type bæresele primært til brug på ryggen.

Didymos onbuhimo Doubleface Anthracite er har et panel i 100% økologisk bomuld i grå.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4048554349837 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Didymos onbuhimo Doubleface Anthracite er en japansk inspireret bæresele uden mavebælte. Onbuhimoen fylder meget lidt i tasken og er et perfekt redskab til rygbæring. Det minder lidt om at bære en rygsæk. Den kan bruges af børn der har god hoved- og overkropskontrol og op til at en vægt på cirka 20kg.

Onbuhimo’en hjælper dig med at bære dit barn i en ergonomisk og naturlig position højt på ryggen. Den gør det nemt at få en god højde på barnet så der er udsyn for barnet over dine skuldre.

Didymos onbuhimo Doubleface Anthracite når du er gravid

Didymos onbuhimo Doubleface Anthracite er en rigtig god bæresele til gravide. Det er intet mavebælte som giver tryk på en voksende mave.

Den er i 100% bomuld og består af et rygpanel med hætte, let polstrede skulderstropper og et brystspænde. Didymos onbuhimo Doubleface Anthracite kan vaskes i vaskemaskinen. Vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose på lave omdrejninger.

Hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et tip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du bruger Didymos onbuhimo’en: