fbpx
Vælg en side

Ringslynge Didymos Metro Tussah

DKK 799,00 inkl. moms

Ringslynge Didymos Metro Tussah er vævet i 70% økologisk bomuld, 30% tussah silke, i metro-mønsteret i sorte og grålige toner. Tussah silken tilfører denne forholdvis tynde sag blødhed og styrke. En luftig vikle der vil være dejlig i varmen, men den vil også varme på koldere dage.

Ringslynger er et rigtigt godt bæreredskab til hurtige op- og nedtur. Der er et super bæreredskab til dig som rejser let, og ikke har lyst til en masse stof som skal bindes. Lavet i samme vævede kvalitet som fastviklerne fra Didymos. 

Ringslynger bruge til at bære barnet på front og hofte.

På lager

Varenummer (SKU): 4048554611750 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ringslynge Didymos Metro Tussah er syet med en gathered skulder, der fordeler stoffet fint over skulderen.

Didymos er et tysk firma der har laver fastvikler siden 1972, de bliver ofte beskrevet som dem der genintroducerede babybæring til Europa. Didymos laver uovertruffende bæreredskaber, de laver et utal af forskellige designs så der er noget for en hver smag. Nogle er deres fastvikler er Limited edition andre er gennemgående evergreens. Alt Didymos bomuld er økologisk og producerede under fornuftige forhold.

Ringslynger fra Didymos er bløde, og klar til brug efter en vask. Ringslynger bliver kun bedre og blødere af at blive brugt, så vask kun når det er nødvendigt.

Kan vaskes i maskinen på lav centrifugering, vask i en vaskepose eller træk en strømpe over ringene for at beskytte dem.