fbpx

Fastvikle Didymos Metro silk

DKK 1.199,00DKK 1.249,00 inkl. moms

Fastvikle Didymos Metro silk er sort og hvid i det smukke geometriske mønster Metro.

Materiale: 70% økologisk bomuld, 30% tussah silke.

Gsm: 190 g/m²

Ryd
Varenummer (SKU): 4048554611163 Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Fastvikle Didymos Metro silk er luftig vikle der vil være dejlig i sommermånederne, men den vil også varme på koldere dage fordi silken har temperaturregulerende egenskaber. Fastvikle Didymos Metro silk er perfekt til nyfødte og silken tilfører denne forholdvis tynde sag både blødhed og styrke.

Fastvikler fra Didymos er bløde, og klar til brug efter en vask. Fastvikler bliver blødere af at blive brugt og vil ændre karakter efter vask og brug. 

Må kun benyttes til børn mellem 3,5 kg og 20 kg.

Skal vaskes inden brug. Max. 30°C, lav centrifugering, flydende uld- og silkevaskemiddel.

Fastvikle Didymos Metro silk kan bruges på et utal af måder

Fastvikler findes i forskellige størrelser eller længder. Man har en basestørrelse som er defineret af den størrelse, som man skal bruge til at lave bindingen ”Front Wrap Cross Carry” (FWCC).

FWCC er den frontbinding de fleste starter med at lære og bruger allermest. Med din basestørrelse kan du binde alt. For mange er str. 6 basestørrelsen. Andre størrelser end ens base størrelse kan sagtens bindes på et væld af andre måder. Se her for inspiration til flere bindinger inddelt efter størrelser.

Du kan også bruge fastvikler til børnegynger, hængekøjer og rebozo.

Basestørrelser

Tøjstørrelse XXS: Basestørrelse 4
Tøjstørrelse XS og S: Basestørrelse 5
Tøjstørrelse M, L og XL: Basestørrelse 6
Tøjstørrelse XXL: Basestørrelse 7

 

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du kan bruge en fastvikle med et nyfødt barn. Her er en FWCC:

Bestil andre størrelser og designs

I Bærebarn kan vi altid bestille hjem fra de mærker vi har i butikken. Sådan kan du få lige det du ønsker og hjælp til at komme godt i gang med at bære dit barn. Kontakt os så vi kan tjekke om producenten har varen tilgængelig og hvad leveringstiden evt. vil blive. Normal leveringstid kan være alt fra 2-8 uger alt efter om varen er på lager.

Yderligere information

Størrelse

,