fbpx
Vælg en side

Didymos Didytai Twisted Lisca Anthracite meh dai

DKK 1.149,00 inkl. moms

Didytai Twisted Lisca Anthracite kan bruges på både mave, hofte og ryg afhængig af barnets udvikling. Didytai kan fra nyfødt og frem til 20 kg.

Didytai kan vaskes i vaskemaskinen, vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose på lave omdrejninger. Vask kun når den er synlig beskidt.

På lager

Beskrivelse

Didytai Twisted Lisca Anthracite er Didymos svar på en meh dai, en asiatisk inspireret bæresele, uden nogle klikspænder og polstring. Didymos er et veletableret tysk firma som har skabt bæreredskaber i over 45 år, deres velkendte designs og høje standarter går igen i Didytai Twisted Lisca Anthracite.

Didytai kan bruges på både mave, hofte og ryg afhængig af barnets udvikling. Bæreselen kan fra nyfødt og frem til 20 kg.

Didytai Twisted Lisca Anthracite har bindebånd i taljen, et rygpanelet hvis bredte trinløst justeres ved hjælp af en diskret strop. Didytai Twisted Lisca Anthracite har brede lange skulderstropper i viklestof, som kan bindes både parallelt og krydses, de brede stropper giver god muligheder for at fordele vægten samt individuelt tilpasse bæreselen. Bæreselen har en hætte som både kan beskytte mod vejr og vind eller bruges som nakkestøtte.

Didytai er i samme gode kvalitet som fastvikler og ringslynger fra Didymos. Didytai er i 100% økologisk bomuld.

Gsm: 210 g/m²