fbpx
Vælg en side

Didymos Didytai Lisca Minos Meh Dai

DKK 1.149,00 inkl. moms

Didytai kan bruges på både mave, hofte og ryg afhængig af barnets udvikling. Bæreselen kan fra nyfødt og frem til 20 kg.

Didytai Didytai Lisca Minos med en sort, turkis og pink tråd, der samlet giver viklen en lilla farve

Bæreselen kan vaskes i vaskemaskinen, vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose på lave omdrejninger. Vask kun bæreselen når den er synlig beskidt.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Didytai er Didymos svar på en Meh Dai, en asiatisk inspireret bæresele, uden nogle klikspænder og polstring. Didymos er et veletableret tysk firma som har skabt bæreredskaber i over 45 år, deres velkendte designs og høje standarter går igen i Didytai Lisca Minos.

Didytai kan bruges på både mave, hofte og ryg afhængig af barnets udvikling. Bæreselen kan fra nyfødt og frem til 20 kg.

Didytai Lisca Minos har bindebånd i taljen, et rygpanelet hvis bredte trinløst justeres ved hjælp af en diskret strop. Didytai Lisca Minos har brede lange skulderstropper i viklestof, som kan bindes både parallelt og krydses, de brede stropper giver god muligheder for at fordele vægten samt individuelt tilpasse bæreselen. Bæreselen har en hætte som både kan beskytte mod vejr og vind eller bruges som nakkestøtte.

Didytai er i samme gode kvalitet som fastvikler og ringslynger fra Didymos. Didytai er og i 100% økologisk bomuld.