fbpx

Didymos Didyklick Jade Bæresele

DKK 1.099,00 inkl. moms

Didyklick Jade Bæresele er en halvsele med brede stropper der skal bindes og giver mulighed for masser af variationer og super støtte henover ryggen. Mavebæltet lukkes via spænder.

Du får støtten fra fastviklen samt nemheden fra bæreselerne. Kan justeres i panelet og passe til et spædbarn fra 3 til 20 kg.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4048554858650 Kategorier: , , , , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Didykilck Jade Bæresele er Didymos svar på en halvsele. Didymos er et veletableret tysk firma der har skabt bæreredskaber i over 45 år, deres velkendte designs og høje standarter går igen i Didyklick Jade Bæresele. Didyklick kan bruges på både mave, hofte og ryg afhængig af barnets udvikling. Bæreselen kan bruges  fra nyfødt og frem til 20 kg.

Didykilck Jade Bæresele har et blødt polstret mavebælte som lukkes ved hjælp af et spænde, rygpanelet bredte kan trinløst justeres ved hjælp af velcro i mavebæltet. Didyklick # har brede lange skulderstropper, som kan bindes både parallelt og krydses, de brede stropper giver god muligheder for at fordele vægten samt individuelt tilpasse bæreselen. Bæreselen har en hætte som både kan beskytte mod vejr og vind eller bruges som nakkestøtte.

Didyklick er i samme gode kvalitet som fastvikler og ringslynger fra Didymos. Didyklick Jade Bæresele er i 100% økologisk bomuld.    

Bæreselen kan vaskes i vaskemaskinen, vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose på lave omdrejninger. Vask kun bæreselen når den er synlig beskidt. Mavebæltet i Didyklick kan tages ud inden vask.

Yderligere information

Størrelse

,