fbpx
Vælg en side

Det store regnestykke, Line Jensen Illu

DKK 199,00 inkl. moms

Mundbind med 3 lags økologisk bomuld og justerbare snore.

Ikke til medicinsk brug.

På lager

Beskrivelse

Line fortæller:

‘UNDER MIN BARSELSORLOV med mit tredje barn havde jeg hver dag tegnet en tegning af mit ikkeeksisterende liv og lagt den på Instagram for ikke at blive skør. Nu skulle jeg tilbage til den virkelige verden. Jeg glædede mig til at få mit arbejde og mig selv igen, men turen skulle vise sig at blive længere og mere snørklet, end jeg havde forestillet mig. For hvor skal man egentlig begynde, når livet stadig mest består af syge børn og skænderier med manden om, hvis tur det er til at få et ben til jorden? Når man dårligt nok selv kan huske, hvem man var, før vanviddet begyndte, og man undervejs finder ud af, at intet nogensinde bliver det samme som før.

Den her bog handler om at finde min egen stemme og modet til at bruge den. Om kampen for at udgive min første bog, der ikke er denne her, hvilket måske kan virke lidt forvirrende, men forhåbentlig vil give mening efterhånden. Den handler om at holde balancen i det store regnestykke. Og om kærlighed. Masser af kærlighed.’

Line Kjeldsen Jensen. Tegner. Uddannet grafisk designer og har siden foråret 2016 tegnet sin hverdag og delt den på instagramkontoen @linejensen_illu. I 2017 udgav hun bogen ’Hver dag starter det forfra’, som hun vandt tegnernes debutantpris Ping-prisen for.

Yderligere information

Farve

Blå med lyserødt tryk, Sort med hvidt tryk