fbpx

Coracor Leo Toffee

DKK 699,00 inkl. moms

Coracor Leo Toffee har et leo print med svagt sort og rosa på varm karamel baggrund.

Strækviklen fra Coracor er lavet af 91% økologisk certificeret bomuld og 9% elastan.

Ikke på lager

Beskrivelse

Med strækviklen Coracor Leo Toffee kan du opleve nærheden med din baby med stil. Barnet er tæt på og kan høre hjerteslag og mærke bevægelserne hos den som bærer – nærmest som den trygge tid inde i maven.

Du binder strækviklen uden barn. Når du først har den på, behøver du ikke at binde viklen op igen, hvis du f.eks. skal skifte ble. Du kan blot tage barnet ud og tilbage i strækviklen igen bagefter. Coracor Leo Toffee velegnet fra nyfødt og op til 12 kg.

Bind Coracor Leo Toffee og giv dit barn en god start

Strækviklen lader dig at bære dit barn i en ergonomisk korrekt position, der støtter en naturlig udvikling af barnets hofter uden at belaste barnets bækken eller ryg. Strækviklen kan fordele barnets vægt henover den voksnes ryg, så dit barn ikke føles tungt. Der er ingen tidsbegrænsning på hvor længe et barn må sidde i den.

Strækviklerne fra Coracor er stærke og aflastende, men stadig tynde og bløde. Coracor Leo Toffee vil passe godt til varm baby eller en sommerbaby.

Svensk design og økologi

Strækviklen giver dig mulighed for masse nærhed og hud-til-hud kontakt med din baby. Coracor forener deres kærlighed til børn, design, tekstiler og økologi. De tager også ansvar for tilbyde et produkt med en fornuftig produktion. Strækviklerne er 2-vejs strækvikler hvor der er stræk i både længde- og bredderetningen.

Kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader. Undgå så vidt muligt tørretumbling. Der medfølger en udførlig brugsvejledning fra Coracor.

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et tip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis forberede dig godt inden fødslen og blive tryg ved at bære dit barn sikkert samt afprøve strækviklerne, kan du booke konsultationer her.

Du kan se hvordan du bruger strækviklen med et lille barn her: