fbpx

Close Caboo strækvikle LITE Alloy

DKK 649,00 inkl. moms

Close Caboo strækvikle LITE Alloy har alt det bedste fra strækviklen, uden at skulle bindes. Alloy har farven grå.

På lager

Beskrivelse

Close Caboo strækvikle LITE Alloy er enkel at bruge, hurtig og nem at justere, en mellemting mellem en bæresele og strækvikle. Barnet holdes højt og tæt for naturlig tryghed og sikkerhed. Den er lavet i dejligt blødt økologisk bomuld, og kan bruges fra nyfødt fra 2,3 kg – 14,5kg.

LITE-udgaven er at foretrække med et varmt barn hvis det er sommer og varmt.

Den har bløde brede stropper som giver fremragende støtte og vægtfordeling. I ryggen er et forankret kryds reducerer belastningen på brugerens skuldre og ryg, samt et forstærket panel for endnu mere komfort og støtte. Close Caboo strækvikle LITE Alloy kan foldes ind i lomme og fylder meget lidt tasken, når den ikke er i brug.

Close Caboo strækvikle LITE Alloy – ligesom en T-shirt

Close Caboo strækvikle LITE Alloy er Storbritanniens mest populære bløde bæreredskab, og har vundet flere prestigefyldte priser for sit unikke design. Den de samme funktioner og pasform som en almindelig strækvikle, men den kan være enklere og hurtigere at bruge.

Den tages over hovedet ligesom en t-shirt, og så positionerer du barnet i og binder så det tredje lag omkring. Ringene i siderne gør det muligt at justere slyngen mens du stadig holder din baby sikkert og tæt til kroppen.

Du skal vælge Caboo fordi:

  • Du er nybegynder – den er nem at bruge
  • Den kan sikre en god ergonomi for dit barn
  • Blød og støttende vægtfordeling

 

Vægt: 2,3 – 14,5 kg.
Materialer: Består af bomuld og polyester (70% bomuld og 30% polyester).
Vask: Kan tåle vask i maskinen og tørretumbling ved svag varme. Vi anbefaler at den vaskes i en vaskepose eller pudebetræk, for at skåne ringene såvel som din vaskemaskine.

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et bæretip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du bruger Close Caboo strækviklen med et nyfødt barn