fbpx

Ergobaby Adapt black

DKK 1.149,00 inkl. moms

Ergobaby Adapt er en gennemtænkt og funktionel bæresele. Den kan vokse med barnet og brugeshele bæretiden igennem fra nyfødt uden indsats.

Denne bæresele er helt klassisk sort.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): EBC-BCAPEABLK Kategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Ergobaby Adapt passer fra 3,2 kg og helt om til 20kg eller omkring 4 år. Den kan bruges på både ryg, hofte og på mave og kan justeres så den altid understøtter en god ergonomi for dit barn, hvor barnet har en let rundet ryg og knæerne højere end rumpen.

Bæreselens panel kan justeres i bredden ved hjælp af velcro på indersiden af mavebæltet og et diskret knap-system på ydersiden af panelet. Ergobaby Adapt kan derfor bruges til en nyfødt uden ekstra indsatser.

Når man bærer et lille barn skal mavebæltet sidde i cirka samme højde som man bærer barnets rumpe, uden bæreredskaber. En god tommelfingerregel er, at du skal kunne støtte det lille spædbarns hovede med dit eget hovede. Senere kan du flytte mavebæltets position længere ned.

Ergobaby Adapt er funktionel og nem at tilpasse

Bæreselens mavebælte kan spændes fra to sider, og har indbygget lændestøtte som sikrer optimal komfort for bæreren. Ergobaby Adapt bæresele er med bløde polstrede skulderstropper, som både kan bruges parallelt og krydset.

Øverst i bæreselens panel er en indbygget nakkestøtte. Når barnet har fuld hovedkontrol kan nakkestøtten fæstnes yderst på den anden side. Derved tillader bæreselen et godt udsyn for et større nysgerrigt barn. Under nakkestøtten finder du en lille lomme med en hætte der har solfaktor og kan beskytte barnet mod vejr og vind.

Bæreselen i 100% bomuld kan vaskes i vaskemaskinen. Vi anbefaler at du vasker den i en vaskepose på lave omdrejninger.

Få hjælp og vejledning

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Bærebarn i Jægersborggade. Du kan få et tip til de redskaber du har købt enten i butikken eller baerebarn.dk. Se åbningstider her. Vil du eksempelvis lære at bære dit barn på ryggen kan du booke konsultationer her.

Se her hvordan du bruger Ergobaby Adapt med et nyfødt barn: