fbpx
Vælg en side

Ammehalskæde Saddle Signature January Moon

DKK 349,00 inkl. moms

Ammehalskæden Saddle Signature har et moderne udtryk fra det amerikanske Vesten i ultra-bærbar rødbrun, olivengrøn og marmoreret taupe. Dette sansetilbehør har smukke grift-fri silikone-perler som dit barn kan gumle på.

På lager

Beskrivelse

Ammehalskæde Saddle Signature fra January Moon er børnevenlig, giftfri og lavet med komponenter, der er blevet sikkerhedstestet til tænder og sensorisk brug. Saddle Signature er håndlavet med førsteklasses materialer.

  • 83 cm lang
  • Premium-materialer inkluderer: 100% giftfri silikone, japansk reb og 24K guld.
  • Eksklusiv januar Moon sikkerhedsafbryderlås for at fremme sikker brug
  • Rengøres let med sæbe og vand

Alle materialer i ammehalskæde Saddle Signature er gennemgået uafhængig tredjeparts sikkerhedstest og overholder standarderne ASTM, CE, CPSIA, EN-71, F963-II og Prop 65. De er fri for skadelige stoffer, herunder bly, cadmium, BPA, PVC og phthalater.

January Moon har bestået mekaniske og kemiske test i USA, Europa og Canada, hvilket gør dem til en af ​​de få virksomheder, der overgår internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder i deres felt.

Deres sikkerhedstestede perler er giftfri 100% silikone og er fri for BPA, PVC, cadmium, bly og ftalater.

Se anbefalede rengøring her:

 

Alt reb bruger certificerede blyfri farvestoffer, der opfylder alle CPSIA-krav.

Alle januar Moon-produkter er designet til ansvarlig brug af enkeltpersoner over tre år. Forældreopsyn kræves ALTID, når babyer, små børn eller personer med særlige behov nyder produkterne.