fbpx
Vælg en side

Ammehalskæde Charcoal Signature January Moon

DKK 349,00 inkl. moms

Sort er alt andet end grundlæggende. Ammehalskæden Dewdrop Signature bringer moderne monokromatisk elegance til dit arsenal af tilbehør med dramatiske former i dæmpet onyx.

Smukke grift-fri silikone-perler som dit barn kan gumle på.

På lager

Beskrivelse

Ammehalskæde Charcoal Signature fra January Moon er børnevenlig, giftfri og lavet med komponenter, der er blevet sikkerhedstestet til tænder og sensorisk brug. Charcoal Signature er håndlavet med førsteklasses materialer.

  • 83 cm lang
  • Premium-materialer inkluderer: 100% giftfri silikone, japansk reb og 24K guld.
  • Eksklusiv januar Moon sikkerhedsafbryderlås for at fremme sikker brug
  • Rengøres let med sæbe og vand

Alle materialer i ammehalskæde Charcoal Signature er gennemgået uafhængig tredjeparts sikkerhedstest og overholder standarderne ASTM, CE, CPSIA, EN-71, F963-II og Prop 65. De er fri for skadelige stoffer, herunder bly, cadmium, BPA, PVC og phthalater.

January Moon har bestået mekaniske og kemiske test i USA, Europa og Canada, hvilket gør dem til en af ​​de få virksomheder, der overgår internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder i deres felt.

Deres sikkerhedstestede perler er giftfri 100% silikone og er fri for BPA, PVC, cadmium, bly og ftalater.

Alt reb bruger certificerede blyfri farvestoffer, der opfylder alle CPSIA-krav.

Se anbefalede rengøring her:

 

Alle januar Moon-produkter er designet til ansvarlig brug af enkeltpersoner over tre år. Forældreopsyn kræves ALTID, når babyer, små børn eller personer med særlige behov nyder produkterne.